streda 13. marca 2013

Moje veličenstvo kniha

Moje Veličenstvo kniha 
Tak sa volá súťaž v Českej republike. Jej cieľom je, aby deti ručne vyrobili knihu. Súťaž je organizovaná Eko - centrom v Brne. Porota ocení literárnu interpretáciu, výtvarné stvárnenie, použitie recyklovaných materiálov a samozrejme originalitu.

My sme sa do tejto súťaže zapojili v rámci nášho etwinningového projektu. S partnermi sme sa dohodli, že spoločne vytvoríme knihu - Lexikon príšer. A to preto, lebo náš projekt je o knihách a knižnici...Vytvorili sme obrázky príšer žijúcich v knižnici s veľmi krátkym popisom. Tu sú zobrazené. Stránky sme poslali do Českej republiky našim partnerom z projektu. Sú to žiaci z Rosic z 2.A triedy a ich pani učiteľka sa volá Iveta Matoušková. Svoje stránky do knihy vytvorili aj oni a taktiež žiaci z Poľska spoločne s pani učiteľkou Teresou Prokowskou.


Naša kniha prešla výberom a dostala sa medzi 10 najlepších. Teraz prebieha hlasovanie, tak Vás prosíme, aby ste nás podporili svojim hlasom. Hlasovať môžete tu http://brnensky.denik.cz/z-regionu/deti-vyrobily-originalni-knihy-z-prirodnin-i-odpadu-20130309.html?do=anketa-anketaForm-submit do 22.3.
Vopred ďakujeme!


 














Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára